ANNONS
Byggmax
Batteridriven

Batteridriven trimmer är praktisk eftersom du slipper kabel, bensin och olja. Din partner skall vara en trimmer som är lätt att använda i din trädgård varje gång du behöver den. En viktig sak att tänka på med trimmerbatteriet är om laddaren är automatisk eller inte. Automatisk laddare är att föredra. Om laddaren inte är automatisk måste man komma ihåg att ta ur batteriet när det är färdigladdat. Annars finns risken att det överladdar och förstörs. Batteritrimmer är en sladdlös dröm när man använder den.Var köper man  grästrimmer online?

Här kan du köpa grästrimmer online


ANNONSPraktiskt till batteridriven trimmer

Battetrimmers har många tillverkare i sitt sortiment. En del av trimmer tillverkarna använder samma batteri som används till deras övriga sortiment. Ryobi är ett bra exempel. Till batteritrimmern kanske du kan använda samma batteri som du använder till din batteri drivna häcksax. Försök välja samma märke när du köper nya maskiner om dom har samma sorts batterier. Väldigt praktiskt. Tänk på att det oftast tar 1,5 -4 timmar att ladda ett batteri riktigt fullt. Ett laddat batteri håller igång ungefär 30 minuter. Två batterier är praktiskt när man arbetar. Då kan ett batteri vara på laddning när du använder det andra.


Batterdriven
Fotograf sacks08


Vad ska man välja för modell?

Bosch ART är en populär modell men även Black & Decker har haft en lågprismodell som många väljer. Vi rekommenderar er att läsa våra bäst i test på trimmers.

När man skall välja trimmer kan man lätt bli förrvirrad eftersom det finns ett stort utbud av modeller. Vad bör man leta efter? Ja du kan se efter enkla saker som hur är höjden på trimmern? Behöver du bocka dig så är den för kort. Ska du jobba med den länge i trädgården så vill man inte få ont i ryggen i onödan så längden är avgörande.Det finns maskiner med teleskop rör och då förlänger du bara till rätt höjd. Är det lätt att byta kniv eller trådrulle på maskinen? Finns det en rem som du kan ha över ryggen och koppla på maskinen? Det kan avlasta en hel del. Är maskinen högljud. Prova och lyssna om du tycker antalet decibel är ok.Går det att flytta kåpan nertill när du skall klippa intill en vägg eller annat?


ANNONS
Granngården batteridrivna grästrimmers


Till toppen >>>