ANNONS
ByggmaxEl trimmer

Grästrimmer i el är bra eftersom den är tystare och mer miljövänlig än en bensindriven grästrimmer. Eltrimmern behöver tillgång till ett eluttag och en förlängningskabel. Tänk då på att det är bra att ha en förlängningskabel som är orange eller någon annan synlig färg. Detta för att undvika skador på kabeln. Tänk också på att göra en säkring (knut) på kabeln mellan förlängning och trimmer så att kabeln inte ramlar av hela tiden. 

Eltrimmern ser till att det blir snyggt där gräset slutar och markstenen börjar. Vill du ha en snygg trädgård med snygga kanter så behövs en trimmer.Var kan man köpa eltrimmer?

Här hittar du din grästrimmer med el


ANNONSElektrisk trimmer

En eltrimmer passar bra för den mindre privata tomten. På vissa tomter behövs ingen gräsklippare alls eftersom en trimmer är allt som behövs till den lilla gräsmattan på tomten. Då kanske man kan nöja sig med en billig trimmer eftersom den fyller behovet just då. Fast dom flesta väljer en effektstark grästrimmer som ger dig en bra stark motor som kanske har två trådar. Vikten på dom skiljer en del och det finns lite olika cylindervolym på eltrimmern så titta gärna på effekten på maskinen. Det finns allt från 245W - 1100W. Den bästa grästrimmern är helt upp till dig och den tomt som trimmern skall användas på. Att hitta den bästa grästrimmer det går att få för pengarna är väl det vi alla är ute efter och därför gäller det att läsa på. Grästrimmern skall vara en trygg partner i många år och därför rekommenderar vi er att läsa bäst i test före ett köp.


Eltrimmer


Välja elektrisk grästrimmer

Att välj rätt elektrisk grästrimmer kan kännas svårt när det är så många att välja på. Vad skall man tänka på. Vi rekommenderar dig att se hur man bytar trådrulle på trimmern. Är det enkelt att byta eller fastnar tråden lätt? Hur lång är trimmern. Kommer du att bocka ryggen vid användning. Man kan lätt få ont i ryggen om man hela tiden behöver bocka sig vid användning. På en del maskiner finns en teleskopisk inställning som gör att du kan justera höjden på redskapet. Viktigt för vilken trädgårdsmästare som helst. En rem som du kan hänga över axeln är bra för det avlastar en del när du jobbar med grästrimmern. Hur är ljudnivån? Är du känslig för höga ljud så prova maskinen för att avgöra ljudnivån. Kan man rotera maskinen. En del maskiner har den möjligheten. Tänk efter om du har det behovet någonstans i trädgården.

Husqvarna trimmer eller Ryobi?
Ja det finns många olika modeller och märken som är bra. Stiga , Gardena, Bosch, eller Stihl är bara några av företagen som erbjuder dig en bra trimmer. Vilken grästrimmer som är bäst kan bara du avgöra eftersom allt beror på tomt användningsområde och behov. Fast det är alltid bra att läsa bäst i test artiklar för att få en uppfattning om vad man skall leta efter.ANNONS
Granngården batteridrivna grästrimmers