Kontakta oss

Kontakta oss

Gräsktrimmer.se guidar dig till din nya grästrimmer. Den här grästrimmerguiden är en guide för dig som vill veta mer om trimmers. Vi länkar till bra sidor och vill undvika oseriös information. Vi har och tar inget ansvar för butikernas information som du hittar via vår webbsida. Det här gäller för alla länkar och innehåll på dem sidor som är kopplade till våra länkar.

Varför

Grästrimmer.se finns för dig som enkelt vill hitta sidor online med seriös information om grästrimmers. Vi hjälper dig att hitta din nya trimmer genom bra tips och uppslag. Även butiker som har dina reservdelar är en del av informationen vi ger dig på Grästrimmer.se.

Priser

Priser som du hittar på Grästrimmer.se är det pris som vid tidpunkten för uppdateringen av webbsidan var aktuell. Vi på Grästrimmer.se ansvarar inte för om kostnaden för produkten har ändrats. Det är upp till kunden att kolla av priset själv och andra ingående avtal innan ett köp.

Annonsera

Företagare som vill annonsera hos Grästrimmer.se kan se våra priser och en förenklad redogörelse av annonsering genom att besöka vår sida om annonsering. Välkommen att kontakta oss vid intresse av sådan.

Samarbete

Är ni i branschen och driver en blogg eller en webbsida så hör av dig för samarbete. Vi letar alltid nya sätt att utvidga vår bekantskap med nya aktörer i branschen. Kontakta oss direkt om du vill ha ett bra samarbete med Grästrimmer.se.

Vem står bakom Grästrimmer.se?

Bakom Grästrimmer.se finns människor som tycker om att sammanställa guider för att hjälpa andra. Vårt ansikte utåt är Conny Nilsson som själv har en stor trädgård. Han förstår frågeställningarna som kommer upp eftersom han själv ställs inför dem.

Kontakta oss

info@grasklipparguiden.se

Med vänliga hälsningar

Conny Nilsson

Grästrimmer.se

ANNONS