Om oss

Om oss

Grästrimmer.se kom till för att underlätta för dig som söker efter en grästrimmer. Vi själva sökte efter information om grästrimmers och kunde inte hitta den informationen vi tyckte vi skulle vilja ha inför ett köp. Därför använde vi till att börja med den information vi själva hittat och byggde grunden på Grästrimmer.se

Sedan starten har vi sedan utvecklats och idag kan vi erbjuda er köp online av grästrimmers och även test av trimmers för att ni enkelt skall kunna hitta vilken trimmer som passar dig och din tomt.

Här hjälper vi dig helt enkelt att hitta den grästrimmer du söker på Internet. Letar du efter en eltrimmer, bensintrimmer/röjsåg eller kanske en batteridriven trimmer? Ja då har du kommit rätt.

Vi gör allt för att länka till seriösa sidor och undvika oseriös information men vi vill uttryckligen betona, att vi på intet sätt har inflytande på innehållet i de anslutna sidorna. Därför tar vi inget ansvar för innehåll på dessa sidor och tillägnar oss inte detta innehåll. Denna förklaring gäller för alla länkar och för innehållet i de sidor, som är kopplade till våra länkar.

Grästrimmer riktar sig till dig som enkelt vill finna sidor på nätet med seriös information om grästrimmer.

Saknar du något mailar du oss så kikar vi på ditt förslag. Vänligen notera att vi enbart lägger in seriösa länkar.

Är ni i branschen och driver en blogg så kontakta oss för ett samarbete.

info@grasklipparguiden.se

ANNONS